Keresés Köztársaság blogja

Get It On Doug World: Frissítések e-mailben

Adja meg e-mail címét:

Által szállított FeedBurner

Augusztus
22

A hülyéskedj Prescription

Által · Hozzászólások (0)
The Screwing Around Prescription

Megcsalta a házastárs vagy partner lehet, amire az orvos azt kívánja tudott rendelni

Technology, a nemi szerepek, és a munka definíciók megváltozott mérhetetlenül a múlt században. A mechanika kapcsolatok, azonban továbbra is meg nagyon hasonló.

Van már néhány kisebb juttatásokat. A június 1964 magazin az életben, akkor a nagyobb hetilap, profilok hogyan Hollywood rendőrség lezárta a meleg hang kimenet mellett Santa Monica Blvd. Egy bár tulajdonosa lógott a jele az ő bar "buzik [sic] - Maradj ki!" Ez a viselkedés azt kell tekinteni, mint elítélendő ötven év. Az azonos neműek házassága már törvényes húsz amerikai államban, Argentína, Belgium, Brazília, Kanada, Dánia, Franciaország, Spanyolország, Svédország, és tíz országban, és még elkerülhetetlenül az úton. Fajkeveredés törvényeket végre néhány amerikai államban 1967-ig Manapság senki sem denevérek egy szempilla pecsételő Kaukázusi házas vagy társkereső ázsiai, fekete, vagy spanyol. Együttélés, bár nem egészen a mainstream világszerte még, könnyen elfogadják és úgy vélte, egy életképes unió egyes nemzetek. Skandináviában, hogy van egy igazi kifejezés rá mellett "él együtt", és nincs stigma szaporító nélkül törvényesen házas első. Blended családok gyakori.

Hívom ezek a kisebb egységek, mint fő, mert úgy tűnhet, hogy a közösségek javára, mert minden, ami történt, hogy kiterjessze az elfogadott definíciója a szakszervezet és accouterments egyszer jogfosztott alternatív életmód közösségek. Mi ez tekinthető megfelelő és engedélyezett határain belül ezek a szakszervezetek körülbelül ugyanaz, mint volt száz évvel ezelőtt.

[Kattintson a képre, hogy olvassa el a többi ezt a legtöbb BRILLIANTE cikk, si?]

Kategóriák: Életmód
Hozzászólások (0)
Augusztus
22

Guido Gobino Lattecacao Olaszországból

Által · Hozzászólások (0)
Guido Gobino Lattecacao from Italy

Guido Gobino Lattecacao: Olaszország

A Chocolate Köztársaság volt a mélypont. Itt vagyok, az élet egyik nagy és szennyezett városok Ázsiában, és képtelen vagyok megtalálni inspiráló választási csokoládé, hogy vizsgálja felül. Minden mainstream kedvencek mindenki igyekezett volna (ragyogóan) felül van, és én voltam szerencsés, hogy barátai külföldről küldjenek gondozási csomagok és most újra. De összességében, én ragadt, hogy menjen a helyi élelmiszer boltok, és vedd fel bármi is legyen az én még nem próbáltam, akkor is, ha ez egy középszerű márka már elég jól tudnak.

Tehát ez egy jó nap, sőt, amikor találkoztam a feleségemmel ebédelni közeli munkahelyén és ő azonnal a kezembe egy ilyen bár tőle hotel pékség. Guido Gobino? Mi a fene volt ez? És ez már jó ötven év múlva? Torinóban, Olaszországban?

[Kattintson a képre, hogy a többi adat és a teljes ismertetőt erről a sáv, rendben?]

Kategóriák: Chocolate
Hozzászólások (0)
Augusztus
15

Töredezettség a Titans

Által · Hozzászólások (0)
Fragmentation Of The Titans

A piacok már annyira szegmentált, hogy egyre legenda, soha nem könnyű, csak kapott egy egész sokkal nehezebb

Több mint ötven év után karrierje kezdődött, Sir Paul McCartney is eladni masszív helyszíneken. A jegy a szeptember koncert Petco Park, San Diego, ára 133,10 $, körülbelül ugyanannyi, mint a koncert egy jelenleg hip művész, mint Bruno Mars. 2013-ban, ő rangsorolva a felső 20 szempontjából bevételeit.

Sir Paul van egy ász markába, hogy néhány más művész büszkélkedhet. Tagja volt a legendás rock-törvény The Beatles. Hogy zenekar feloszlott vissza 1970-ben, és soha nem tért vissza együtt egy reunion. A frontember John Lennon meghalt 1980 óta, és a gitáros George Harrison 2001-től, egy koncerten Paul McCartney egyenértékű a rajongók egy egyszemélyes Beatles mutatnak.

Több mint 60% Pál műsorlistákat a Beatles katalógus. Ez egy százalékos aránya nőtt az elmúlt három évtizedben. Amikor Pál játszott Wings 1971-81, ő nem játszott Beatles anyag. Ahogy Pál kép metamorphosized egy kortárs művész egy legendás egy, a rajongók részt a koncertek várhatóan őt játszani a dalokat, amelyek tette egy legenda. A legtöbb ezek a rajongók talán még meg sem született, amikor Paul felvett korai Beatles kislemez, mint a "Love Me Do" Ha Pál soha nem volt a Beatles, meg a csoda, ha ő valaha volt már a karrier, vagy amely tartott olyan hosszú.

[Kattintson a képre, hogy olvassa el a többi ezt a kick ass articke, rendben?]

Kategóriák: Média
Hozzászólások (0)
Augusztus
08

Heidi Sötét Espresso Románia

Által · Hozzászólások (0)
Heidi Dark Espresso from Romania

Heidi Sötét Espresso: Románia

A színészek Elizabeth Taylor és Richard Burton volt házas egy évtizede, 1964-1974 között. A házasság ment délre, de aztán újra férjhez ment 1975-ben, csak a válás újra 1976-ban miért megy vissza a vesztes kilátás?

Én mindig felteszem magamnak ugyanazt a kérdést, amikor kibontjuk újabb Heidi csokit - és mentem vissza, több mint kétszerese. Megmagyarázhatatlan, ez ​​a román márka, pózol, mintha a svájci, már burkolta a thaiföldi piacon. Ez nem meglepően olcsó, és eddig, abból, amit a mintában, nem meglepően jó. Tehát mi az én mentség visszatér egy nem-jövőkép?

[Kattintson a képre, hogy olvassa el a többi ezt a rúgás slick ass csokoládé felülvizsgálat rendben padre?]

Kategóriák: Chocolate
Hozzászólások (0)
Augusztus
08

A Pounce Of irrelevancia

Által · Hozzászólások (0)
The Pounce Of Irrelevance

Végül mindannyian kap arra a pontra, ahol senki sem ad, mint-t, amit mondunk és teszünk. Hogy oda sokkal könnyebb, mint régen.

2012-ben, a Rock Band No Doubt megjelent első albumuk több mint egy évtizede. A kritikusok vegyesek voltak az erőfeszítést. Fans - vagy azok hiánya - volt az igazi kérdés. Két kislemezt az album nem sikerült feltérképezni, annál is inkább megdöbbentő, mert a No Doubt már végzett az egyik él a népszerű TV-show az igen gyenge a dal megjelenése.

Két évtizeddel korábban, nem kétséges volt a világ tetején. 1995-ös album Tragikus Királyság volt fele dal megjelent slágerekkel. 1999 tragikus Királyság már eladott több mint 16 millió példányban kelt el, így ez az egyik legkelendőbb album minden idők.

Sosem voltam nagy rajongója a csoport, így nem tudom személyesen felmérni, hogy a legújabb album intézkedéseket akár a korábbi teljesítmény. A zene lehetett volna éppen olyan jó, mint korábbi albumok, vagy egy halvány utánzata a zenekar a legjobb. Az nem számít. Ebben az évtizedben, nem kétséges, hogy a No Doubt már nem releváns.

[Kattintson a képre, hogy olvassa el a többi ezt magnifco cikk, rendben?]

Kategóriák: siker
Hozzászólások (0)
Augusztus
01

A hálózati Mantra

Által · Hozzászólások (0)
The Networking Mantra

Érdemes networking egyáltalán nem olyan könnyű megtenni, ha te egy senki

Minden hónapban vagy két, járok egy hálózati esemény itt Bangkokban jelentette, hogy a különböző vállalkozók együtt. Sőt, részt vettem egy ilyen esemény tegnap este. Normális esetben, az események magukban beszélő követ Networking - ebben az esetben néhány felületes kézfogás és egy csere az üzleti kártyák, valószínűleg, hogy utat találnak a kuka. Tegnap este a rendezvény egy kicsit más. A szervező, tudatában annak, hogy korábbi hálózati események messze elmaradtak a várakozásoktól, leült a megkérdezettek fele az egyik oldalon a szobába, és fél a másik. A tíz ciklus forgatás, mi is bemutatkoztunk 2 és fél perc, és az ember ül tőlünk ugyanezt tette. Azt hiszem, úgy éreztem, egy csomó, mint a sebesség társkereső.

Találkoztam több, mint néhány életmód edzők nem lehettem biztos volt saját életük érdekében; két vagy három pénzügyi tanácsadók, akik lehet, hogy nem lett volna pénzügyileg stabil; és egy pár elkeseredett ingatlanügynökök. Az egyetlen idegen a tömegben lennék hajlandó találkozni ismét volt egy szép svájci nő. Bemutatta magát korán. Ő nem tartozott a tíz ember, akit sebességét beszélgettek. Ő végezte el a Bangkok középiskolát egy barátom az edzőteremben, aki felbukkant a semmiből az első vállalkozói Meetup. Mi hárman beszélgettek egy ideig, amíg nem együtt készült a kijárat. A korábbi zárkózott meetups, én is éreztem, kénytelen elhagyni a lehető leghamarabb.

[Kattintson a képre, hogy olvassa el a többi ezt a über-Fantastik cikk, ja?]

Kategóriák: siker
Hozzászólások (0)
Július
10

Whittaker kiwi Új-Zéland

Által · Hozzászólások (0)
Whittakers Kiwi Fruit from New Zealand

Whittaker Kivi: Új-Zéland

!

!

[Kattintson a képre, hogy a többi adat és a teljes ismertetőt erről a sáv, rendben?]

Kategóriák: Chocolate
Hozzászólások (0)
How Many Different Types Of Friends Are There Really?

Csak a múlt hétvégén utolérte egy régi barát, mint egy jó ár-érték, de csak valamivel átlag feletti indiai vacsora büfé. Felvette az étteremben.

Már ismert, Artur már több mint hét éve. Találkoztam vele az első teljes nap Hua Hin vissza 2007-ben elmentem ehhez a thai tengerparti üdülőhely, hogy megtanulják, hogyan kell kite surf. Én fordult a helyi kite üzlet, hogy iratkozzon fel a tanulságokat az érkezés utáni napon, és Artur volt ott, szoptatása medúza csípése.

Nem mondanám, hogy lettünk azonnali barátok, és én nem emlékszem a pillanatra kezdtünk együtt lógni rendszeresen. Ő béreltünk egy szobát a strand közelében egy nagy társasház komplexum körülbelül 250 $ / hó, ami egy jobb hely és az ár, mint a hely közelebb a városba. Beletelt egy héttel korábban tudtam gubanc egy álló lakás. Hamarosan kezdtünk vacsorát együtt.

[Kattintson a képre, hogy olvassa el a többi ezt a kick ass a cikket, rendben?]

Kategóriák: Egészség
Hozzászólások (0)
Június
05

Ritter Sport Joghurt Németországból

Által · Hozzászólások (0)
Ritter Sport Yogurt from Germany

Azt mondják, hogy kéne menteni a legjobb az utolsó. Én nem követi ezeket az utasításokat. A tíz-csomag miniatűr Ritter Sport bár feleségem vásárolt nekem, hogy vizsgálja felül itt a csokoládé Köztársaság, a legrosszabb megtért az utolsó.

Azt kell, hogy a kisebbség. Ritter Sport összefoglalja a joghurt bár, mint egy "zseniális csokoládé ötlet", amely már körülbelül 1971 óta Bars tekinthető piaci hiányosságok nem is értékesítik után négy évtizedben. Ritter Sport "zseni" volt, hogy a fölözött tejből joghurt tejszín élő joghurt kultúrák, amely 44% a bár, és tömje be a tejcsokoládé.

[Kattintson a képre, hogy a többi adat és a teljes ismertetőt erről a sáv, rendben?]

Kategóriák: Chocolate
Hozzászólások (0)
Június
05

Ritter Sport Praliné Németországból

Által · Hozzászólások (0)
Ritter Sport Praline from Germany

Ritter Sport: Németország

Ritter Sport próbál lenni egyszerre két világot azok Praliné bar.

Nem alternatív dimenzióban. Ez nem egy sci fi cikket! Legtetején a csomagolás, azt látjuk, a "nugát." Nugát egy cukrászati ​​készült egy édesítőszer, általában cukor vagy méz, valamilyen pörkölt dió, és felvert tojásfehérjét. Három testőr egy példa a nugát típusú bár, hasonlóan az európai változata a Tejút bar.

[Kattintson a képre, hogy a többi adat és a teljes ismertetőt erről a sáv, rendben?]

Kategóriák: Chocolate
Hozzászólások (0)

Ki a fene Látogatás Köztársaság